Információk régi és új tagok számára

Az Egyesület tagja lehet az, aki az egyesület Alapszabályát magára nézve kötelezően elismeri, az Egyesület céljainak megvalósításában részt kíván venni, akit az Egyesület tagjai sorába felvesz és rendszeresen tagdíjat fizet.

Jelenleg az egyesületnek 130 tagja van. Döntő többségük valamelyik hazai kutató intézetben, egyetemen vagy főiskolán dolgozik.

Éves tagdíjak:

  • Rendes tagdíj: 2000 Ft
  • Diákoknak, nyugdíjasoknak: 1000 Ft

Fizetés módja:

A tagdíjak befizetése banki átutalással történik. A tagdíjról kérésre számlát küldünk, melyet az alábbi számlaszámra kérünk utalni:

K&H Bank 10200830-32316799-00000000

IBAN kód: HU16

A közlemény rovatba kérjük írja be: tagdíj + név

(pl. tagdíj Kovács János)


Információk új tagok számára - belépés az Egyesületbe

Aki az Egyesület tagja kíván lenni, a tagnyilvántartó menüpontra kattintva regisztrálhat.
Sikeres regisztráció után adhatja meg személyes adatait. Ezeket az adatokat az Egyesület bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át.

Kérjük, hogy az újonnan regisztrálók, a tagság kezdeteként a 2017-es évet jelöljék meg.

A jelentkezést, alapszabályunknak megfelelően, az elnökség fogadja el. Az elnökség döntése alapján megtörtént tagfelvételről elektronikus levélben értesítjük új tagtársainkat.

Kérjük, hogy az aktuális évre esedékes 2000 Ft- os tagdíjat csak a tagfelvételi értesítés kézhezvétele után utalja az Egyesület számlaszámra.

Régi tagjaink figyelmébe

A Magyar Genetikusok Egyesülete ezúton kéri meglévő tagjait, hogy regisztráljanak a honlapunkon lévő tagnyilvántartó rendszerbe és újítsák meg tagságukat. A jővőben csak regisztrált tagjaink számára tudjuk az Egyesülettel kapcsolatos híreket, eseményeket továbbítani.

A regisztráció során a személyes adatok megadása mellett, kérjük, hogy a tagság kezdetét is jelöljék.

Régi tagtársainkat kérjük, hogy  az aktuális évre esedékes 2000 Ft- os tagdíjat a K&H Bank 10200830-32316799-00000000  bankszámlára utalják át.

Az utalás megjegyzés rovatába kérjük a „tagdíj” szó és a név megadását. Pl. tagdíj Kovács János.

A tagdíjbefizetéséről külön kérésre a regisztrációkor megadott számlázási címre számlát küldünk.