XXII. “Genetikai Műhelyek Magyarországon”

XXII. “Genetikai Műhelyek Magyarországon” minikonferencia

Szegedi Biológiai Kutatóközpont
Szeged, Temesvári krt. 62.
2023. szeptember 15.

Jelentkezési cím: e-mail: gi@brc.hu
A konferencia részvételi díja 10 000 Ft/fő. Kedvezményes részvételi díj fiatal kutatóknak és PhD hallgatóknak 7000 Ft/fő.
A résztvevők számára étkezést biztosítunk.
A konferencia honlapja: http://group.szbk.u-szeged.hu/minikonf/
Jelentkezési határidő: 2023. június 30.
Idén szeptember 15-én rendezzük meg a “Genetikai Műhelyek Magyarországon” című konferenciát, hagyományosan a Magyar Genetikusok Egyesülete, a Szegedi Biológiai Kutatóközpont Genetikai Intézete, valamint a Magyar Tudományos Akadémia Molekuláris Biológiai, Genetikai és Sejtbiológiai Tudományos Bizottsága szervezésében. A tudományos programban kiemelt szerepet kap a nukleozid módosított mRNS alapú technológia. A rendezvényünkre várjuk Pardi Norbertet és a hazai mRNS technológiát fejlesztő és felhasználó hazai kutatóhelyek képviselőit.
A konferencia tudományos programjában szóbeli előadásokkal és poszterekkel is részt lehet venni. Ezúton kérjük, hogy a tudományos műhelyek legújabb eredményeit egy, lehetőleg fiatal kutató szóbeli előadásával és tetszőleges számú poszter kiállításával mutassák be.
A tudományos programja 10:00-18:00 óráig tart.
A konferencián ünnepélyes keretek között átadjuk a Magyar Genetikusok Egyesülete által alapított Győrffy Barna díjat. A konferencia csatolt programjaként ezennel meghirdetjük a Magyar Genetikusok Egyesületének 2023. évi közgyűlését is.
Tisztelettel kérjük, hogy június 30-ig a csatolt jelentkezési lapokat a gi@brc.hu címre küldjék vissza, és ezzel jelezzék, hogy intézményükből hány résztvevőre számíthatunk és a kutatóhelyet ki képviseli előadással, poszterekkel.
A konferencia tervezett programja a következő linken elérhető: https://drive.google.com/drive/folders/15WuUFPSt5w52klSRpUcxR9me93FAjtWh?usp=sharing

Előre is köszönjük, hogy részvételükkel hozzájárulnak a konferenciánk sikeréhez.
Tisztelettel: Erdélyi Miklós, Mihály József

Copyright 2023 © magenegy.hu
menu-circle