• Molekuláris Élettudományi Konferencia

  2017.március 31 - április 2., Hotel Eger Park, Eger

  Honlap: http://hunlifesci.hu/

   

  Tisztelt Kollégánk!

  A Magyar Biokémiai Egyesület (MBKE), a Magyar Genetikusok Egyesülete (MAGE) és annak Sejt- és Fejlődésbiológiai Tagozata 2017. március 31 - április 2 között megrendezi harmadik közös szervezésű konferenciáját „Molekuláris Élettudományi Konferencia 2017” („Hungarian Molecular Life Sciences 2017”) címmel.

  A konferencia helyszíne az egri, Hotel Eger-Park konferenciaközpontban lesz. 
  Számítunk az Önök részvételére abban, hogy kiváló hangulatú, emelkedett és emlékezetes, mindnyájunk számára hasznos tudományos rendezvényt hozhassunk létre.

  Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az előadások nyelve angol, ennek megfelelően az előadás címeket és összefoglalókat is angol nyelven várjuk.


  A konferenciáról további információkat találnak a http://hunlifesci.hu/ honlapon. 

  A konferenciát a Diamond Congress Kft-vel együttműködésben szervezzük (http://www.diamond-congress.hu/).  A Diamond Congress munkatársai kérésre további részletes információval szolgálnak.  A konferencia szervezői nevében:

  Erdélyi Miklós és Mihály József

MAGE Sejt- és Fejlődésbiológiai Tagozat felhívása

 

Kedves Kollégák!

A korábban már ismertetett előzmények (ld. http://ourcells.unideb.hu/) nyomán, az itt részletezett alternatívákat mérlegelve hoztuk létre a MAGE-n belül a Sejt- és Fejlődésbiológiai Tagozatot a 2016-évi MAGE közgyűlés jóváhagyásával.

Kérjük, regisztrálj a MAGE honlapján (lépj be a szakosztályunkba), hogy a szervezeten belül kellő súlya legyen szakmai közösségünknek.  (Javasoljuk, hogy a tegeződő formát használjuk a honlapon keresztüli kommunikációban.)

A 2017. március 31 – április 2 között megrendezendő Molekuláris Élettudományi Konferencia jó alkalmat kínál a tagozathoz csatlakozó kollégák személyes találkozójára a belső szabályzat kialakítása és a működés tartalmi kérdéseinek megbeszélése céljából. Ennek tervezett időpontjáról és helyszínéről a kongresszust megelőzően ezen az oldalon tájékozódhattok.

A sejt- és fejlődésbiológusok, őssejt biológusok közösségét megszólító honlapunk a fenti linken továbbra is elérhető. Reméljük, hogy az további tartalmakkal fog bővülni, kérjük javaslataitokat. Külön felhívjuk figyelmeteket a Fórum témáira.

Ha szívesen részt vennél a honlap működtetésében, kérlek, írj nekem! Kérlek, hogy erről a lehetőségről tájékoztasd fiatal kollégáidat, Ph.D. hallgatóidat is!

Üdvözlettel:

Szabó Gábor
Debreceni Egyetem, Biofizikai és Sejtbiológiai Intézet
 
2017-01-10
Boldog Új Évet!

konferenciak

Konferenciák

 

Itt tájékozódhat aktuális rendezvényeinkről, valamint korábbi konferenciáinkról.

 

button-more

videotar

Videótár

 

Itt nézheti meg külföldi intézmények neves előadóinak szemináriumait a genetika tudományterületéről.

button-more

Taglista-belepes-home